Vårjevndøgn i indre Østfold

Nå er vi i oppvåkningens tid hvor gjenfødelse, spiring, fruktbarhet, renselse og forandring er i gang. Dag og natt er i perfekt balanse og likevekt, men vi kan legge mørket bak oss for nå er vi på terskelen der dagens lys blir lengre og lysets styrke tar over. Forvandlingens energi er på sin sterkeste og nå er tiden inne for å så, både mentalt som i live.
Jeg heter Simonne og er i opplæring til å bli Seremonileder i Sjamanistisk Forbund.

Ta med sitteunderlag, varme klær, evt regntøy, tromme, rasle el andre instrumenter du vil bruke, kanskje noe du vil offre til bålet, evt pølser for dem som vil grille etter seremonien.

Plassen til seremonien er på Vassbygda, en sidevei fra fv 22 som går inn ved Olberg camping, derfra følger du veien til høyere ved den 1e og eneste splitten, og følger veien videre i ca 2.5km. Etter at veien tar en skarp høyere sving ser du etter ca 500m. en postkassestativ og vei på høyere side hvor du skal inn og til første gården du kommer til. Buss kan du ta fra Lillestrøm, Mysen eller Askim, hvor du da går av ved Båstad skole, derfra ser du Olberg camping og Vassbygda.

Seremonien er for alle og er rusfritt.

Jeg gleder meg å se deg.

Hovedmedlemsskap i Sjamanistisk Forbund er gratis