Gjør deg klar til sommerens vakreste eventyr

Hver sommer arrangeres Naturefest, en familiefestival for deg som liker Urkultur. Her finner du musikk, seremonier, foredrag og workshops for alle aldersgrupper.

Ekstra spennende er det i år da vi får besøk av Laboratorium Pièsni som er en gruppe i verdensklasse. For første gang i Norge kan vi presentere internettfenomenet Laboratorium Pieśni som også er plateaktuelle med albumet Hé oyáte . Bandet tok internett med storm med sangen sztoj pa moru som har over 13 millioner avspillinger på youtube.

Kvinnegruppen synger tradisjonell flerstemmig sang fra hele verden og krydrer dette med heftige sjamantrommer og andre urinstrumenter. Gruppen er solid forankret i tradisjonelle sangteknikker, men gir de nytt liv gjennom sin lekne tilnærming og overjordiske klang. Å oppleve Laboratorium Pieśni live på Naturefest er som å bli løftet ut av tiden og inn i ett indre urlandskap bortenfor tid og rom. Musikken treffer deg midt i hjerterota.

I år er det ekstra stort barneprogram. Barna kan også aktivisere seg selv med vikingleker utenom de oppsatte programpostene. Her finner de seg lett lekekamerater og ikke minst, her får barn være barn. De kan delta på Eventyrstien som er en vandring i skogen der barna får møte myteskapninger fra norrøn og samisk mytologi. De kan skape leirefigurer, eller lage naturskapninger av ting de finner i skogen. Det er også mulig å lære litt om treskjæring. Vi garanterer også at det kommer 1 eller flere overraskelser som ikke står i programmet.

Seremoniprogrammet er som alltid spekket med gjester og drevne seremoniholdere som trygt guider deg gjennom seremonier, enten du har vært med før eller er helt ny. Det er også spennende foredrag med forskjellige temaer.

Ta en titt på hjemmesiden til Naturefest for å lese mer

Mer om
Hovedmedlemsskap i Sjamanistisk Forbund er gratis

Mer fra "

artikler

"

Se alle
artikler
19
.
06
.
2024
0
Nordisk Åsatru
artikler
27
.
03
.
2023
0
vakttelefon
artikler
28
.
09
.
2020
0
Reinens horn
artikler
12
.
08
.
2020
0
Månen
artikler
25
.
05
.
2020
0
Svettehytte