Start på dagen rituale

Dette er et rituale jeg liker å starte opp dagen med:

  1. Tenner opp et hvitt stearinslys på alteret. Setter meg på huk foran alteret.
  2. Renser kroppen i hvit salvie.
  3. Rasler og sender takknemmelighet i alle himmelretninger for at jeg lever et godt liv etc. Sender da også en takk til Moder Jord og Skaperen.
  4. Holder høyre hånd over hjertet og sender kjærlighet til de jeg ønsker. Sender da også kjærlighet til de jeg mener fortjener det minst 🙂
  5. Jeg tar den hellige pipen og holder foran ansiktet med munnen mot pipen og takker for den sterke kjærligheten jeg opplever med min samboer Von.
  6. Jeg tar mesaen (et mobilt alter – les «sjamanisme i praksis«) foran hjertet. Kobler mesaen mot hjertet av Moder Jord samt mot universet. I tillegg til mitt mitt eget hjerte og til alle de mesaene som finnes på denne planeten. Jeg utveksler da energi og sender kraft til kraftobjektene i mesaen.
  7. Jeg avslutter med å skydde auraen. Jorder meg (kobler meg opp mot Moder Jord) og koble rmeg mot universet.

Dette ritualet tar ca. 10 minutter og oppleves som en glimrende start på dagen. Hvis jeg ikke har fått gjort dette i starten av dagen gjør jeg det faktisk mens jeg kjører bil på veg til jobben (nattevakt). jeg visualiserer at jeg har mesa, at jeg holder hånden foran hjertet etc.  vel, det er mange måter å gjøre det på. Gjør det som føles rett for deg.

Mer om
No items found.
Hovedmedlemsskap i Sjamanistisk Forbund er gratis