Spindelvev

Jeg jobber mye med mennesker som trur de er gannet og jeg kommer gang på gang ut for det jeg ser som ett spindelvev rundt de jeg hjelper.
Alt det du tenker som inneholder følelser sender du ut til det eller den du tenker på.
Noen mennesker er fanget i miljøer hvor baktalelse av andre er hoved temaet.. de ser ikke seg selv, kun andre menneskers svakheter og feil. Dette er ett miljø det er lett og bli fanget i, for disse energiene er som lim, når de først setter seg er de nesten umulige å bli kvitt, det er jo så mye mer behagelig og finne feil eller «syns synd på» andre en å se seg selv i speilet.
I de sakene hvor jeg finner «spindelvev» så er 90 % kommet fra ett slikt miljø.. hvor det har endt med at den som er fanget i nettet har kommet på kant med en mørk energi leder type.
Den som starter og hate en person så mye at de gjør det til sin livs misjon og ødelegge det mennesket kan faktisk få det til.. selvfølgelig til en vanvittig pris.. ettersom at man må høste det man sår.. men er man full av hat og bitterhet bryr man seg ofte ikke om prisen man må betale.
Hatet gjør at fangeren setter fast tråder i den rammede, så starter hun / han og spinne fast den som er fanget..
Spinneren går til sine venner og misbruker deres energier, han / hun får de til å syns synd på seg, og får de til å hate den det gjelder, så de også sender tråder og negative energier til den som er fanget.
Den som er fanget blir påført onde energier til slutt fra alle kanter mens fangeren strammer grepet og spinner nettet større og større.
Når den som er fanget ligger i ro og har det ondt kan spinneren slappe av, da er hun / han glad og fornøyd og har det bra for de får næring fra dette. Når den som er fanget vrir seg og prøver å stikke av så våkner spinneren opp og strammer grepet. Vis den som er fanget begynner å føle seg bra og har en god periode tross spindelvevet (Den som er fanget blir vant til å leve med nettet rundt seg) så kjenner spinneren at noe er galt og trekker litt i trådene for å kjenne etter om byttet enda er der.. hun / han merker at byttet er glad og trives og det skal ikke skje.. da kjører spinneren på med dritprat og slue triks for å få alle til å sende en ny dose energier og så strammer spinneren opp alle trådene og den som er fanget føler seg fast igjen, atter en gang i depresjoner og problemer.
I de tilfellene hvor jeg finner dette «ser» fangerens sjel meg og ser hva jeg skal gjøre og går til angrep, svarer meg på spørsmål og prøver å motarbeide meg. Jeg skyver de på avstand, styrker energien på den som er fanget og så klipper / skjærer jeg over trådene og beskytter den som har vært fanget for nye angrep. Bygger opp energien og gir de den viktigste jobben i deres liv: Glem den det gjelder for alltid.
Har man en sånn fiende må man aldri tenke på dem med følelser, man må unngå dem for enhver pris. Slipper man dem inn igjen kan de få taket på deg igjen.. å det hele starter på nytt.
Husk på en viktig ting hær. Det er virkelig synd på den som spinner.. Hat, sjalusi og misunnelse tar enormt stor plass.. de energiene dreper alt annet i deg.. alt du står igjen med er mørke og verk.. det er ikke noe jeg unner noen.. uansett hva de har gjort. Så send aldri noe tilbake.. du kan ikke ramme en som har det sånn med noe.. de har det mørkt fra før.. det kan neppe bli verre. Vit at de har det kjempe vondt med en alt opp slukende energi og gi slipp på dem for alltid.
Noen mennesker er det meningen at man må gi slipp på for å leve trygt og godt videre. Det er DU som er viktigst i ditt liv. Det er du som må ta vare på deg selv.
Husk også å ALDRI vær med på å snakke om noen. Ikke la deg rive med i bedrevitende snakk om noen som ikke er tilstede. Skal du snakke om noen så sørg for at det er i kjærlighet og for å hjelpe utfra kjærlighet. Husk: Du må alltid høste det du sår.
Ønsker alle alt godt.

Mer om
No items found.
Hovedmedlemsskap i Sjamanistisk Forbund er gratis