Å innvie ett hellig sted i naturen

Å innvie et hellig sted i naturen :

Det er selvsagt mange måter å lage til sitt eget sted i naturen.
En av mange måter er slik jeg gjorde det en mørk høstnatt når de fleste i samfunnet lå rundt og vandret inne i sine søteste drømmer. Jeg var ute på natten fordi at jeg da følte en enorm ro med tanken på at da hadde jeg fjellet helt for meg selv.

Jeg gikk brukte hodelykt og hadde i tillegg med meg tobakk, lighter, en liten fakkelboks, kompass, rasle, røkelse og askebeger (til å ha røkelsen i).

Jeg gikk opp til et spesielt sted på fjellet, det skal nevnes at jeg bor i Bergen og der er det mange fjell. Oppe på dette fjellet, som kun er 300 meter høyt, ligger det et lite vann med enkelt trær lett plassert på området.

  1. Startet med å åpnet himmelretninger med bønn (mot alle 4 himmelretninger + Moder Jord  og mot mot Skaperen/universet (altså mot 6 retninger totalt)
  2. Satt deretter i total stillhet (meditasjon).
  3. Renset meg selv, 4 stk. steiner og utvalgt område med salvie.
  4. Valgte intuitivt ut i hvilken retning de 4 stk. steinene skulle ligge. 1 stein i hver himmelretning i ytterpunktet på en sirkel. Under hver stein ble det lagt en bit med salvie.
  5. Jeg sa følgende setningi hver retning : ”Jeg ønsker dere gode energier i øst/sør/vest/nord til å være tilstede i skjønnhet og balanse”.
  6. Jeg sto deretter i steinen ved øst, retningen jeg alltid starter mot, og takket åndene og energiene som tilhører stedet.
  7. Tente deretter opp fakkelboksen og satte den i senter av med det hellige rommet/sirkelen.
  8. Gikk deretter og røyket rundt sirkelen. Deretter ble tobakk spredt akkurat på samme sted. For å åpne og stenge det hellige rommet bruker jeg å si følgende følgende tekst :

”La ravnens kraft være min

 La svanens sang være min

 La slangens visdom være min

 La jordens godhet være min

 Ja, La jordens godhet være min”

Mer om
No items found.
Hovedmedlemsskap i Sjamanistisk Forbund er gratis