Gratis fjernhealing ved nymåne

Da er høsten kommet og vi setter igang med gratis fjernhealing ved den sjamanistiske nymånen den 7/10 kl 1900.Denne nymånen tilegner vi til å stå i egen styrke som trærne. For å delta send oss en epost der du skriver fjernhealing i emnefeltet og ja takk under, eller finn oss på facebook.

. Du kan delta uansett hva du ønsker healing til.

Gratis fjernhealing fra Sjamanistisk Forbund.

Vi får gode tilbakemeldinger på vår fjernhealing og tar gjerne mot flere. Det deltar vanligvis over 200 mennesker på dem.

Om du vil være med denne gangen er det bare å skrive ja takk i tråden under. Det er veldig fint om du har anledning til å ta det med ro under healingen. Sjamanistisk Forbunds dyktige seremoniledere og forstandere vil fra vårt hjerte til ditt sammen skape denne stunden for deg

❤️

Under fjernhealingen vil vi sende en video på den åpne gruppen vår https://www.facebook.com/groups/sjamanistiskforbund Denne kan du se og høre på om du vil. Det funger også uten. Sett gjerne ett glass med vann klart, som du kan drikke etter healingen. Vi kommer også til å oppdatere denne artikkelen med videoen før fjernhealingen.

Hovedmedlemsskap i Sjamanistisk Forbund er gratis