Fullmånefeiring i Tromsø ~ Tyttebærlyngmåne ~ Tromsø

Sjamanistisk forbund inviterer til feiring av fullmåne i januar. Vi er begynt på et nytt år og avholder første fullmånefeiring i lavvoen hos "Gutta på Skauen" i Tromsdalen. Sola har snudd, vintersolverv var 22/12-2019, men sola er enda ikke tilbake her i mørketidslandet i nord. Flere vintermånender ligger fremfor oss enda, snøen, kulda og nordavinden høres og kjennes. Januar er både ulvemåne og tyttebærlyngmåne, denne gangen fokuserer vi på planten tyttebær og holder en seremoni rundt denne.

Vi fyrer opp bålet i lavvoen og samles rundt ilden. Som vanlig ber vi om at alle tar med seg noe å spise/drikke som kan deles til den sosiale delen av arrangementet, likeså tromme, rasle eller lignende om du vil. Det er lurt å kle seg godt, selv om vi er inne kan det være kjølig.

Adkomst til lavvoen med ca 20-30 min gange via parkering ved Elvestrand gravlund og turvei/skiløypa oppover, eller ca 20-25 min gange via Turistveien og turvei/-sti/skiløypa der, men sistnevnte har få parkeringplasser. Raskere om du tar skiene fatt! :-)

Våre arrangementer er rusfrie.

Det er ikke lov å ha hund med inn i lavvoen.

Velkommen!


Hovedmedlemsskap i Sjamanistisk Forbund er gratis