Fullmåne feiring på Gorningen i Siljan i Telemark

Velkommen til feiring av fisk og bær måne,august er høysommer/sensommer, og innledningen av innhøsting av gavene fra Moder Jord.
Dette er den beste tiden å fiske etter ørret, eller annen fisk. Og overalt bugner det av modne bær av mange slag. Og det vi kan finne i naturen på denne tiden, har tradisjonelt vært det som har bidratt til å holde liv i oss gjennom en lang og kald vinter.

-Ville bær har alltid spilt en rolle, både som mat og medisin. Enten ble de spist ferske, eller de ble tørket og brukt i teer. De kunne også blandes i mat som smakstilsetninger.
Bringebær, blåbær, molte, villkirsebær, tyttebær, krekling, bjørnebær, rognebær, svarthyll, tranebær, markjordbær, einerbær, svartsurbær og nyper. Alle disse finner vi i norsk natur. Felles for dem alle er at de er fullpakket med næringsstoffer, antioksidanter og smak. Bær hører med i et variert og sunt kosthold.
Denne fullmånen har vi besluttet å feire i Telemark på Gorningen i Siljan, det vil bli holdt en seremoni av seremoni leder Finn Bugge  denne seremonien styrker ditt immunforsvar og gir deg healing.
Ta med deg noe å sitte på ,tromme eller annet instrument ,noe du vil ofre f.eks.bær,nøtter,urter,eller noe du har skrevet på en lapp,noe du ønsker deg eller noe du vil bli ferdig med .
Det vil bli grilling etter seremonien så ta med noe du vil grille og noe å drikke .
Arrangementet er alkohol og rusfritt
Håper vi sees for hyggelig samvær .velkommen skal du være 🌸🍃🦋
Mvh Anne Cath 93013533 og Finn 91737162

Hovedmedlemsskap i Sjamanistisk Forbund er gratis