Bjørnemåne seremoni for store og små på Rånåsfoss

Fullmåneseremoni ved Rånåsfoss for store og små. Vi prøver og tilrettelegge slik at barnefamilier kan ta med barna på seremoni, etter seremonien legger vi opp til grilling på bål, med egen medtatt mat og drikke.

Bjørnemåne Bjørnen er et symbol på underbevisstheten og behovet for å lytte til den indre stemmen og våre egne indre rytmer. Følg bjørnens instruksjoner.
Hva kan bjørnen lære oss (gjennom eksempelet på fødsel om vinteren) å gå inn i oss selv og vekke potensialene som sover der. De lærer oss at en ny syklus er igang i livene våre. Det er på tide å endre fastlåste uønskede mønstre.
Alle bjørner er glad i honning, et symbol på livets naturlige sødme. Når bjørner kommer, er det en påminnelse om at våre iboende potensialer har våknet og det ligger tilrette for og bli den beste versjonen av deg selv.

Hvordan finner du frem:
Tog til Rånåsfoss stasjon, ta gangbruen over Glomma og følg elven nedover forbi kraftstasjonen, så finner du bålplassen. det er godt med parkeringsplasser på stedet.
Ved bil Rånåsfoss II
https://maps.app.goo.gl/CMyJgqAnPuf4YZVbA
Det ligger øst for Lillestrøm, mot Årnes. En liten avkjørsel til høyre,retning Årnes, rett før du krysser Glomma. Da er det bare og følge veien helt til parkeringsplassen i enden.
Hva er lurt å ta med seg:
Varme klær.
noe og sitte på.
noe og grille på bålet.
drikke.
tromme, rasle ol.
ved til bålet.
hvis du vil ofre/gi noe til bålet, offergave.
Har du en amulett eller noe annet som symboliserer Bjørnen ta det gjerne på.

Seremonien blir ledet av Gro

Hovedmedlemsskap i Sjamanistisk Forbund er gratis